Esteve Mayolas Rocha (President)

Nascut a Sant Pau d’Ordal, l’Esteve va passar la seva joventut entre Vilafranca del Penedès i Barcelona, fins que als 33 anys es va traslladar a Sydney. D’això ja fa més d’una decada, durant la quals l’Esteve confessa que s’ha enamorat d’aquesta ciutat tant encantadora. En tant que president del Casal Català de NSW, l’Esteve diu sentir-se orgullós de poder estar al capdavant d’aquesta nova etapa del Casal i de poder contribuir a la difusió de la nostra cultura i llengua a Austràlia.


Nico Sayes i Jato (Vicepresident)

Nascut a Buenos Aires, en Nico va arribar a terres catalanes amb poc menys d’un any. Berguedà d’adopció, informàtic de professió, arquitecte frustrat i amb forces vocacions durant el seu temps lliure. Al finals de 2014 va iniciar la seva particular aventura a Sydney, on ha estat implicat amb el Casal Català de NSW des de la seva reconstitució el juny del 2015.

 


Albert Solé i Guitart (Tresorer)

L’Albert va nèixer a Llanars (Vall de Camprodon) el 1981. Després de conèixer la seva parella australiana a Califòrnia, es van traslladar a Sydney el maig del 2014. L’Albert és cirurgià veterinari de cavalls i treballa a la Universitat de Sydney, al campus de Camden. Es va involucrar en el Casal Català de NSW a l’agost del 2015, on desenvolupa funcions de vocal.


Raquel Muñoz Regne(Vocal)

Sóc la Raquel Muñoz Regne, de Barcelona, vaig estudiar Horticultura i això em va portar a anar treballar a Londres l’any 1995, on vaig conèixer el que ara és el meu marit australià, també jardiner/landscaper. Vaig arribar a Austràlia l’any 1997 i aquí he fet majoritàriament de jardinera, però també de cambrera, sobretot al principi. Tenim 2 nenes de 9 i 11 anys.

 


Mireia Garriga Seguranyes (Vocal)

Empordanesa de Figueres, la Mireia ha viscut a uns quants llocs. De petita, uns anys a Olot. De jove, a Barcelona. Sempre li ha agradat viatjar, i el destí la va portar a conèixer el seu actual marit que és australià. Amb ell, van anar a viure un parell d’anys al Canadà. I del Canadà, un parell d’anys més a Barcelona. Amb la crisi a punt de tocar fons, van decidir venir a viure a Austràlia. Després de 5 anys a Brisbane, ara s’han establert a Sydney amb les seves tres filles. Tot i haver donat uns quants tombs, la Mireia té molt clar que és important mantenir les arrels. Recentment incorporada al Casal, la Mireia vol aportar el seu granet de sorra per a que més famílies catalanes puguin beneficiar-se de les activitats que s’hi organitzen.

 


Francesc Gomis (Vocal)


 

Robert Masana (Vocal)